Ελληνικά   |   Αγγλικά

Για Εμάς

Αλέξανδρος Θεοδωρίδης   picture
Αλέξανδρος Θεοδωρίδης

Ο Αλέξανδρος έχει εργαστεί εθελοντικά σε διάφορες οργανώσεις σε Ελλάδα, Γερμανία και Αγγλία και μεταξύ άλλων έχει συμμετάσχει σε ανθρωπιστική αποστολή στο Αφγανιστάν το 2003 με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Τον Ιανουάριο 2012 συνίδρυσε το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, το οποίο από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε το volunteer4greece μέσω του οποίου παραπάνω από 30 εθελοντές έχουν έρθει σε επαφή και έχουν εργαστεί εθελοντικά στην οργάνωση. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του volunteer4greece.

Αλέξανδρος Φουρλής  picture
Αλέξανδρος Φουρλής

Ο Αλέξανδρος στηρίζει φορείς που προωθούν την επιχειρηματικότητα και την εθελοντική εργασία σε νέους ανθρώπους. Είναι ιδρυτικό μέλος του Volunteer4greece και το υποστηρίζει σε κάθε κίνηση, προσφέροντας την ομάδα της τεχνικής υποστήριξης για την ανάπτυξη της πλατφόρμας, την επικοινωνία με εταιρείες που ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν τις δράσεις εθελοντικών οργανισμών, την συνεργασία με εκπαιδευτικούς φορείς για την ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τις ανάγκες εθελοντικών οργανισμών. Μπορείτε να τον βρείτε στο alex@volunteer4greece.gr

Άσπα Γιαννοπούλου  picture
Άσπα Γιαννοπούλου

H Άσπα, με έδρα την Αθήνα, είναι μία επαγγελματίας στον χώρο της επικοινωνίας με διεθνή εμπειρία στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Υποστηρίζει την ενεργή συμμετοχή του πολίτη και την αειφόρο ανάπτυξη και προσφέρει τις γνώσεις της και το χρόνο της σε τέτοιου είδους έργα. Έχει τη διαχείριση των ψηφιακών επικοινωνιών για την Volunteer4greece, συμπεριλαμβανομένων των social media και e-news, καθώς και των παραδοσιακών μέσων επικοινωνίας. Μπορείτε να την βρείτε στο : aspa@volunteer4greece.gr.

Γιάννης Αιλιανός picture
Γιάννης Αιλιανός

Ο Γιάννης ζει μεταξύ Ζυρίχης και Αθήνας και έχει πολύχρονη επαγγελματική διεθνή εμπειρία. Επί σειρά ετών, είχε συμμετοχή σε προσκοπικές δραστηριότητες όπως επίσης και σε άλλες ΜΚΟ, διαμορφώνοντας έτσι την αγάπη και έφεσή του στον εθελοντισμό. Οι στόχοι και οι δράσεις του δικτύου HandsOnNetwork τον εμπνεύσανε να δημιουργήσει ένα παράρτημά τους στην Ελλάδα, πυροδοτώντας έτσι τις εθελοντικές πρωτοβουλίες του στη χώρα. Είναι ιδρυτικό μέλος του Volunteer4Greece και στηρίζει κυρίως τις διεθνείς δραστηριότητες της οργάνωσης. Μπορείτε να τον βρείτε στο yannis@volunteer4greece.gr.

Γιώργος Κλειβοκιώτης  picture
Γιώργος Κλειβοκιώτης

Ο Γιώργος ζει και εργάζεται στο εξωτερικό από το 2005 και είναι συνιδρυτής του UPGreekTourism.gr. Όταν μετά την επιτυχία του UP Greek Tourism άρχισε να λαμβάνει ένα τεράστιο αριθμό αιτήσεων για εθελοντική συμμετοχή, κατάλαβε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες που θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά, αλλά δεν ξέρουν πώς να βρουν τις ανάλογες ευκαιρίες. Με λίγη έρευνα, επιβεβαίωσε αντίστοιχα ότι οι περισσότερες οργανώσεις δεν έχουν τη δυνατότητα να βρουν τους εθελοντές που χρειάζονται. Έτσι γεννήθηκε και η ιδέα του Volunteer4Greece.gr.

Δάφνη Μιχαλοπούλου picture
Δάφνη Μιχαλοπούλου

Η Δάφνη, την περίοδο που δημιουργήθηκε το Volunteer4greece ζούσε στο Παρίσι, από όπου και συντόνισε το σύνολο του υλικού των εθελοντικών ομάδων που συμμετέχουν στο Volunteer4Greece. Είναι ο άνθρωπος που υποστηρίζει το Volunteer4greece μέσω της επικοινωνίας με εθελοντικούς οργανισμούς για την ανάπτυξη συνεργασιών καθώς επίσης και μέσω της επικοινωνίας με ομιλητές για την διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων από το Volunteer4greece. Θεωρεί όλη την Ευρώπη πόλη της και λατρεύει να συχνάζει στις γειτονιές της. Μπορείτε να την βρείτε στο dafni@volunteer4greece.gr .

Ελίζα Σαλπιστή picture
Ελίζα Σαλπιστή

Η Ελίζα είναι σύμβουλος ανάπτυξης περιοχών μέσω του θαλασσίου τουρισμού και του ναυταθλητισμού. Είναι εκ των ιδρυτικών μελών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μ.Α.Ζ.Ι. και στηρίζει τις ενέργειες επικοινωνίας του Μ.Α.Ζ.Ι. Πιστεύει ότι ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής και με τη συμμετοχή της στο Volunteer4Greece ευελπιστεί στην προβολή και ενίσχυση του σημαντικού εθελοντικού έργου που επιτελείται σε διάφορους τομείς και στη Θεσσαλονίκη μέσα από ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον project.

Ίρις Κρέμερ  picture
Ίρις Κρέμερ

Η Ίρις ως ψυχολόγος/ψυχοθεραπεύτρια έχει εργαστεί εθελοντικά στη συμβουλευτική γραμμή της ένωσης ‘Μαζί για το Παιδί’ , εργάζεται εθελοντικά στην ένωση της ΧΕΝ Κηφισιάς και συμμετέχει στις δράσεις του Volunteer4Greece αλλά και άλλων οργανισμών. Είναι ο άνθρωπος που υποστηρίζει την δικτύωση του Volunteer4greece με άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και την ανάπτυξη συνεργασιών μαζί τους. Μπορείτε να την βρείτε στο iris@volunteer4greece.gr

Κυριακή Ιατροπούλη  picture
Κυριακή Ιατροπούλη

Η Κυριακή ασχολείται με τα ψηφιακά μέσα (digital media) και την εφαρμογή τους στη διαφήμιση, το μάρκετινγκ και την επικοινωνία με εξειδίκευση τα τελευταία χρόνια στα Social Media. Είναι ο άνθρωπος που υποστηρίζει μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς στην ανάπτυξη της digital επικοινωνίας τους και στον ελεύθερο χρόνο της συμμετέχει εθελοντικά σε μη-κερδοσκοπικά projects που οργανώνονται από το Volunteer4Greece.

Λένα Παναγιωταρέα  picture
Λένα Παναγιωταρέα

Η Λένα είναι η γενική διευθύντρια του οργανισμού και είναι το άτομο που βρίσκεται μέσα σε όλα τα project, τα οργανώνει, τα συντονίζει και επιμελείται το τελικό τους αποτελέσμα. Έχει υπάρξει χρόνια εθελόντρια ως διοικητικό μέλος της τοπικής επιτροπής της AIESEC στην Θεσσαλονίκη συμμετέχοντας ενεργά και υποστηρίζοντας με διαφορετικούς ρόλους όλες τις δράσεις της τοπικής της και των επιτροπών από άλλες πόλεις της Ελλάδος. Μπορείτε να την βρείτε στο τηλέφωνο του οργανισμού : 210-8115398 και στο email : lena@volunteer4greece.gr

Μαρία Ζαβάκου  picture
Μαρία Ζαβάκου

Η Μαρία ασχολείται με την συγγραφή τηλεοπτικών και κινηματογραφικών σεναρίων και με την συγγραφή βιβλίων με μία ιδιαίτερη κλίση στην συγγραφή παιδικών βιβλίων. Είναι ο άνθρωπος που έχει στήσει την επικοινωνία με τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που συνεργάζεται το Volunteer4greece μέχρι σήμερα, που φροντίζει την ανάρτηση των εθελοντικών θέσεων που προσφέρουν οι οργανισμοί καθώς επίσης και, την καλύτερη δυνατή προβολή τους μέσω των online εργαλείων που διαθέτει το Volunteer4greece. Εάν δεν την γνωρίζετε ήδη, μπορείτε να την βρείτε στο maria@volunteer4greece.gr

Μυρτώ Παπαθάνου picture
Μυρτώ Παπαθάνου

Η Μυρτώ ζει στην Αθήνα από το 2007 και ασχολείται με την τεχνολογία. Πιστεύει ότι οι απλές, πρακτικές λύσεις που προσθέτουν αξία είναι το κλειδί για την ανάπτυξη της χώρας. Έχει εργαστεί εθελοντικά στην Νικαράγουα και την Κένυα για την οικονομική ενδυνάμωση των γυναικών και υποστηρίζει δράσεις για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Είναι ιδρυτικό μέλος του Volunteer4greece και το υποστηρίζει σε πολλαπλά επίπεδα, εκπροσωπόντας τον οργανισμό σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και αναπτύσσοντας δίκτυα συνεργασίας με εθελοντικές οργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μπορείτε να την βρείτε στο myrto@volunteer4greece.gr.